Abt Golf R: първи впечатления от Supergolf

Общи 27 май 2014 | Speed-Press.com A- A+ 9600 посещения | без коментари

Тунерите са пластичните хирурзи за автомобилите. Kакто в нашия свят, така и в света на четири колела има различни степени на подобрение – една от най-високите се нарича Abt Golf R. Дори и серийната версия на тази машина с 300 к.с. е впечатляваща. На тунинг сцената обаче важи железен закон - „Мощността никога не е достатъчна!“. И докато пластичните хирурзи имплантират в различни части на тялото силикон, Abt имплантира под „ламаринената кожа“ на Volkswagen-а единствено допълнителна електроника. Резултатът са 370 конски сили. Цената от 5200 лева е направо изгодна в сравнение с тази на някои операции за разкрасяване на хора.
И ако серийният R е добре трениран, то продуктът на Аbt е истински спринтьор. Машината ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,5 сек (серийно – 4,9), но за разлика от стандартния R, не е с електроннo ограничена до 250 км/ч максимална скорост, а вдига 265. По автомобила има и някои визуални промени като радиаторната решетка и големите 20-цолови джанти с гуми размер 235. А който иска повече, може да получи и пакет от спойлери.
Мускулите и красотата струват много, но понякога си заслужава да инвестираш в тях. Който е готов да даде 80 000 лева за Golf R, не трябва да се стиска и да пести от услугите на Abt. Най-малкото защото цената на 70-те допълнителни „коня“ е изгодна. Повишеният въртящ момент превръща доработения R в Supergolf.

 
Ключови думи:   Тунинг
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте