Adam стана реален рокаджия

Общи 19 февруари 2014 | Speed-Press.com A- A+ 4900 посещения | без коментари

Страхотен и як, динамичен и забавен – серийният Adam Rocks съчетава насладата от шофирането под открито небе с удоволствието от управлението на един винаги готов за приключения мини кросоувър. Малкият рокаджия ще отбележи своята световна премиера на автомобилното изложение в Женева през следващия месец (6 - 16 март, медийните дни започват от 3 март). Ако сме ви заинтригували, повече подробности за него ще откриете в новия брой на българския AUTO BILD, който от днес е на пазара.
Представеният под формата на концептуална студия в Женева само преди 12 месеца Rocks се присъединява към версиите Adam Jam, Adam Glam и Adam Slam, за да даде още повече възможности за индивидуалност на купувачите на компактния модел. На пазара идва още това лято.
Най-новият представител на семейството градски лайфстайл модели на марката Opel е автомобил с дължина от едва 3,74 метра, но с огромна жажда за живот - както по градските улици, така и далеч отвъд тях. Със своя включен в серийното оборудване сгъваем мек покрив Swing Top с електрически механизъм, с емблематичните си защитни панели и с увеличения с 15 мм клиренс на каросерията, Adam Rocks разкрива нова пазарна ниша, превръщайки се в първия градски кросоувър модел с три врати в "джобен" формат с обща дължина под 4,00 метра. С цел да придадат допълнителна индивидуалност на вътрешното пространство, дизайнерите на Opel са разработили и нови стилистични елементи, декоративни възможности и материали за тапицериите и облицовките, които са уникални за версията. В допълнение на автоматичната система за паркиране Park Assist например, автомобилът се отличава и с последното поколение инфоразвлекателни системи IntelliLink и лесно се интегрира със смартфоните с ANDROID и Apple iOS.
Rocks допълва гамата на Adam не само с нова, мускулеста външност, но и с новия 1,0-литров трицилиндров турбодвигател с директно впръскване ECOTEC Direct Injection Turbo с макс. мощност от 115 к.с. и с впечатляващ максимум на въртящия момент от 166 Нм при много ниски обороти. Двигателят се отличава и с много нисък разход на гориво от 4,3 л/100 км. Агрегатът е съчетан с новата 6-степенна механична трансмисия.
За допълнителна информация изтеглете прикачените файлове.

 
Ключови думи:   opel
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте