Aston Martin Racing пуска Vantage GT3 догодина

Общи 14 април 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2500 посещения | без коментари

Aston Martin DBRS9 е състезателна версия на DB9, която се появява през 2006 г. в Льо Ман и в няколко GT шампионата. От следващата година колата ще бъде заменена от новия Vantage GT3, базиран на серийния Vantage V12.
Проектиран по правилата на ФИА, Aston Martin Vantage GT3 ще е с алуминиева конструкция и лек 6,0-литров V12 двигател. Скоростната кутия ще е полуавтоматична с лостчета за превключване от волана. Последно поколение състезателени ABS и тракшън контрол системи също ще бъдат инсталирани.
Aston Martin Racing си е поставил за цел колата да тежи 1250 кг, а от двигателя да бъдат изтискани 600 к.с. и 700 Нм. Първият автомобил ще е готов през юли 2011 г. и ще бъде подложен на интензивни тестове през оставащото време от годината. Десет коли за клиенти ще бъдат доставени за старта на сезон 2012.

 
Ключови думи:   aston martin, aston martin dbrs9, Aston Martin Vantage, db9, GT3
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте