Aston Martin Virage: Първо официално видео

Общи 24 март 2011 | Auto-Press.net A- A+ 1920 посещения | без коментари

Aston Martin разпространи първото официално видео на новите си Virage и Virage Volante, които дебютираха пред широка публика по време на международното изложение в Женева.

Красив, динамичен и престижен, новият Virage идва с предноразположен шестлитров, V-образен, дванадесетцилиндров задвижващ агрегат. Максималната мощност на двигателя е 497 консик сили, а максималният му въртящ момент е 570 Нм. Предавателната кутия на автомобила е шестстепенна роботизирана, а окачването на колата е адаптивно с пет основни режима на реакция.

Видео

В стандартното оборудване на всеки Aston Martin Virage са включени карбон-керамични спирачни дискове, отопляеми седалки, круз-контрол, сателитна навигационна система, разработена съвместно с Garmin, Bluetooth интерфейс, луксозна аудиосистема и други.

 
Ключови думи:   aston martin, aston martin virage, garmin, virage
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте