Audi A7 Sportback стартира от 51 650 евро

Общи 08 септември 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1558 посещения | без коментари

С пазарното лансиране на новия си петврат модел A7 Sportback, Audi се прицелва в лидерската позиция не само в клас, който не познава, но и в потребители, които не са свикнали да асоциират марката с многоврати купета. При появата си на германския пазар през есента на тази година, изцяло новото предложение на германската марка ще се предлага на цена от 51 650 евро.

Това, което не може да се отрече, е че новото Audi A7 Sportback наистина е впечатляващо. Дълго само с 3 сантиметра под петте метра, широко почти 2 метра (1.91 метра) и високо едва 1.42 метра, моделът демонстрира визия, която поднася изненади само в задната си част и в известна степен в интериора. Може би най- интересната черта на автомобила е неговият багажник, който се разкрива в момента след отварянето на наистина внушителната му врата. При стандартна конфигурация на седалките, полезният обем е 535 литра, като той може да бъде увеличен до 1390 литра след сгъването на облегалките на задните седалки.

Новото A7 Sportback обещава характерната за марката отлична изработка и материали, високо стандартно и допълнително оборудване (в това число и Интернет UMTS модул ), както и разнообразна гама задвижващи агрегати. Двигателите са четири, всеки от които V6, като максималните мощности на двата бензинови и двата турбодизелови мотора варират от 204 до 300 конски сили. Четирите двигателя са комбинирани с автоматична система за гасене/стартиране на задвижващия агрегат.

 
Ключови думи:   audi a7, sportback audi, umts
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте