Audi S8 Superior Grey Edition от Anderson Germany

Общи 12 декември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 8325 посещения | без коментари

Точно както вината стават по-хубави, като отлежат, така и някои коли стават по-ексклузивни с възрастта си. Такъв е случаят с носталгичното Audi S8 (D3), една от малкото лимузини на марката с V10-агрегат под предния капак, която спря да се произвежда преди две години. Тунерите от Anderson Germany намериха начин да върнат интереса към старата лимузина с нова тунинг програма. Пакетът се казва Superior Grey Edition и е получил 5,2-литров V10-агрегат с 445 к.с. от Lamborghini. Тунерите са препрограмирали електрониката и са оптимизирали изпускателната система, крайният резултат е увеличение на мощността с 57 к.с.
Отвън колата е получила матовосив цвят, радиаторна решетка от въглеродни влакна, пълен бодикит с LED светлини, калници с отвори за охлаждане на спирачките, странични огледала от карбон и гланцирани черни джанти с размер 22 цола, обути в гуми Hankook Ventus S1 evo2.
В интериора се забелязват множество карбонови елементи и тапицерия от ватирана кожа и Alcantara.

 
Ключови думи:   alcantara, anderson germany, audi s8, lamborghini, s1, Тунинг
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте