Audi разсекрети RS4 Avant

Общи 15 февруари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4500 посещения | без коментари

Audi разпространи официална информация и снимки за суперкомбито RS4 Avant, което, както Speed-Press вече писа, ще дебютира на автомобилното изложение в Женева.
Моделът е с 4,2-литровия 8-цилиндров атмосферен FSI, познат ни от купето Audi RS5, куплиран със 7-степенна роботизирана предавателна кутия с двоен съединител S tronic. Максималната мощност на мотора е 450 к.с., а максималният въртящ момент - 430 Нм. Той е достъпен между 4000 до 6000 об/мин. Средният разход с мотора е малко под 11 л/100 км.
От 0 до 100 км/ч зареденото комби ускорява за 4,7 секунди. Максималната му скорост е електронно ограничена до 250 км/ч. Срещу доплащане производителят може да „разреши“ на колата и 280 км/ч. Предишното комби RS4 разчиташе на мощност от 420 к.с. и 6-степенна механична предавателна кутия и спринтираше от място до 100 км/ч за 4,9 сек.
Новият модел е с 20 мм по-дълъг, по-широк с 24 мм и окачването му е понижено с 20 мм. Автомобилът е с пренастроени окачване и кормилно управление, активни амортисьори, стабилизираща система със спортен режим. Задвижващи са и четирите колела със среден диференциал с коронни предавки, а като опция купувачите могат да заложат и на спортен такъв с включване на външното колело при завой.
Предните спирачни механизми са с 365-милиметрови дискове, ако това не ви е достатъчно, можете да поръчате и 380-милиметрови карбон-керамични. Джантите са 19-цолови, а гумите – с рамер 265/35. В списъка от опции ще откриете и вариант за 20-цолови с гуми 265/30.
Продажбите на автомобила в Германия започват от тази есен, а официално обявената базова цена е 76,6 хил. евро.


 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте