Audi с оперативен продажбен рекорд от 2,5 млн. евро за първото полугодие

Общи 04 август 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4540 посещения | без коментари

За изминалите шест месеца продажбите на Audi AG достигнаха 652 970 автомобила в световен мащаб. Концернът отбеляза рекордни резултати във всички важни финансови направления.
Продажбите на модела А1 до юни възлизат на над 63.000 автомобила А1. Марката отбелязва голям ръст на продажбите и в C и D сегмента. Наред с А8, който от въвеждането си на пазара последователно печели пазарен дял, моделът А7 Sportback допълва положителното развитие. Повишено е търсенето и на SUV моделите Q5 и Q7.
Audi увеличи общия размер на приходите от продажбите за 2011 година на 21,5 млн. евро, което е плюс 22,5 % в сравнение с миналата година. Оперативният резултат се е подобрил с 90,9 % на 2,5 млн. евро и поставя нов рекорд за концерна.
Компанията отбелязва ръст и в рентабилността. С оперативен марж от 11,8 % надминава целите си за поддържане на дълготрайна средна приходна стойност от 8 до 10 %.
Независимо от евентуалните рискове концернът е решен да продължи положителния растеж. За постигането на тази цел ще допринесат новите попълнения в продуктовото потфолио A6 Limousine, A6 Avant и Q3.

 
Ключови думи:   Audi, audi ag, limousine, q7 audi
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте