Audi ще наемат 450 специалисти през тази година

Общи 21 април 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2646 посещения | без коментари

От Audi обявиха, че за 2007 г. ще наемат 450 университетски възпитаници – със 100 повече от предварително обявената бройка. Особено голямо е търсенето за инженери с различни специалности – електроника, промишленост, механика и комуникации. Също така има добри възможности и за компютърни специалисти, както и за завършилите бизнес училища, особено за специалисти в търговията.

Освен директно влизане в международните учебни програми, дипломантите ще имат възможност и за практическо обучение в програмите First Job Experience. Така те се запознават отблизо с методите на работа и начините на мислене в различни сфери на дейности в компанията в продължение на 48 месеца, като целта е да задълбочат специализираните си умения и знания.

Ето и кратко описание на предлаганите възможности за наскоро дипломирали се висшисти.

Програми First Job Experience
Предложение на Audi към висшисти, постигнали добри резултати в обучението си, но не са имали време да добият практически умения. Предлага се и допълнителна квалификация по време на 6-месечно назначение с адекватно възнаграждение.

Международна учебна програма
По време на тази 12-месечна програма, обучаващите се запознават с различни интерфейси във и извън компанията. Работят по 3 или 4 различни проекта в разнообразни области. Поне един от проектите е в тяхната специалност и поне един от другите се провежда в чуждестранен обект на Volkswagen Group.

Китайска учебна програма
18-месечна учебна програма за висшисти във всякакви дисциплини. Предоставя поглед отвътре към структурата и дейността на Audi AG. Обучаващите се работят независимо по проекти, свързани с Китай. Два от проектите се провеждат в обектите на Audi в Китай.

Директен достъп
Висшистите по тази програма веднага се заемат с проекти по специалността си. Заедно с наставник изготвят индивидуален встъпителен план, който ги представя на ключови личности в компанията.

Програма за развитие на висшисти
Предназначена е за инженери и икономисти. По време на тази индивидуална програма, участниците работят по специалността си една или две години. После две години заемат различна длъжност, за да задълбочат познанията си за работния процес. След 48 месеца вече са експерти с многостранни знания и могат да поемат отговорни задачи в своята специалност. Програмата е съпътствана у с индивидуални странични занимания.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте