AUTO BILD 353 тества Porsche Panamera S E-Hybrid Plug-in

Общи 03 юли 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5995 посещения | без коментари

Новият брой на българския AUTO BILD ви среща не с един, а направо с два суперавтомобила - Porsche Panamera S E-Hybrid Plug-in и Maserati Ghibli. Дали първият не е най-добрият автомобил в света, ще разберете от страниците на изданието. Не си мислете обаче, че редакторите са изневерили на традициите си - и този път те не са пропуснали практичните сравнения и подробните таблици на някои доста „по-земни“ модели. От новия брой ще узнаете дали Mokka е достатъчно силна срещу Yeti и Qashqai и кое от двете нови френски бебета - Renault Captur и Peugeot 2008, е по-изгодно.
Новата Mazda 3 се завръща по-силна от всякога, а специален репортаж нищи тайните на китайското автомобилостроене. Рубриката ни за употребявани автомобили коментира достойнствата и недостатъците на Saab 900. Във „Въодушевление“ ще се качите на борда на най-екстремния Opel Adam – неговото спортно издание Cup.
И още:Сравнителен тест: Audi A3 и BMW Серия 3Сравнение: Opel Mokka, Nissan Qashqai и Skoda YetiСравнение: Renault Captur и Peugeot 2008Употребявани автомобили: Saab 900Първи впечатления: Porsche Panamera S E-Hybrid Plug-inПредставяне: Maserati Ghibli




 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте