AUTO BILD 398 разкрива германските лимузини от бъдещето

Общи 28 май 2014 | Speed-Press.com A- A+ 10405 посещения | без коментари

Новите Audi А8 и Porsche Panamera идват през 2016 г., BMW Серия 7 – през 2015 г., но AUTO BILD разкрива в аванс германските луксозни лимузини от бъдещето. Дали великолепната S Класа, наскоро обявена от мнозина за най-добрия автомобил на света, ще бъде детронирана?
Сравнителен тест на компактни модели противопоставя на Opel Astra, която е с ново дизелово сърце, конкуренти като Ford Focus, Renault Megane и Peugeot 308. Кой от тях е истинският пестеливец, се пита в материала. Търсете отговора в новия ни брой, който е на пазара от сряда.
Dacia Dokker се изправя срещу Caddy и доказва, че евтиното вече не излиза скъпо.
Своите първи впечатления сме споделили от „баварските остриета“ BMW M3/M4, както и от Jeep Cherokee, Nissan X-Trail 1.6 dCi 4x4 и VW Cross Polo. И още:
Сравнение Opel Astra, VW Golf, Ford Focus, Renault Megane и Peugeot 308Сравнение тест на баничарки Сравнение Dacia Dokker срещу VW CaddyПърви впечатления от BMW M3/M4Репортаж Автомобилната съкровищницаУпотребявани автомобили Mercedes CLS

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте