Auto Shanghai 2011: Honda с обновена хибридна система

Общи 07 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2825 посещения | без коментари

Honda Motor Co. обяви подробности относно участието си на международното изложение Auto Shanghai 2011, което ще се проведе от 21 до 28 април. Основният акцент на щанда на марката ще бъде световната премиера на новата версия на хибридната задвижваща система IMA (Integrated Motor Assist), която е комбинирана с литиево- йонна батерия.

Системите за алтернативно задвижване в портфолиото на Honda ще бъдат акцентирани с помощта на концептуалната разработка Fit EV Concept, както и новата plug-in хибридна платформа, която предстои да бъде интегрирана в серийното производство на компанията.

На щанда на Honda ще бъдат демонстрирани хибридните версии на моделите Fit, Insight и CR-Z, компактният седан Li Nian S1, както и редица други модели от основното портфолио на марката.

 
Ключови думи:   honda, honda motor, honda motor co, insight, nian, shanghai
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте