Auto Shanghai 2011: Световна премиера за Volvo Concept Universe

Общи 19 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2405 посещения | без коментари

По време на международното изложение в Шанхай, посетителите на щанда на Volvo ще имат възможност да се запознаят с новата концептуална разработка на компанията, която според нея демонстрира върхов скандинавски дизайн, предназначен за потребителите, които търсят възможно най-високото измерение на лукса и технологиите.

Ако кажем, че Volvo Concept Universe е голям, то бихме го подценили. Той е огромен, масивен, с преливащи се една в друга екстериорни форми и всеки негов елемент скандира "лукс. "Concept Universe предлага поглед към върху това, което могат да очакват хората от нашия следващ върхов седан, коментира Стефан Якоби, президент и изпълнителен директор на Volvo Car Corporation.

Видео

От компанията коментират, че новият футуристичен концептуален автомобил демонстрира решимостта на марката да бъде истинска успешна глобална институция, която предлага продукти създадени според изискванията на нейните потребители. "Нашата цел е да бъдем марката, която разбира най-добре какво точно изисква купувачът на модерен луксозен автомобил, споделя Якоби. "Очакваме с нетърпение да чуем какво мислят най-взискателните клиенти в Китай за тази луксозна концепция. След това ще покажем дизайна в Европа и САЩ, за да го впишем в една глобална основа, предназначена за всички наши модели, допълва той.

Още видео на Volvo Concept Universe можете да видите тук: www.autopress.tv

 
Ключови думи:   2c, bd, universe, volvo, volvo car corporation, volvo concept
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте