Auto Shanghai 2011: Световна премиера за новата Tiida

Общи 19 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2090 посещения | без коментари

Новата версия хечбек на Nissan Tiida отбелязва световната си премиера по време на международното изложение в Шанхай. От компанията коментират, че дебютиралият автомобил е предназначен както за китайския, така и за глобалния й пазар.

В момента, Nissan Tiida е достояние на потребителите в 165 държави и е най-продаваният модел на марката. След лансирането на неговото ново поколение в Китай, до 2014 година, той ще бъде наличен и в останалите държави, в които присъства компанията.

Като типични потребителите на новото поколение на Nissan Tiida, който ще бъде първият автомобил на японски производител с турбоагрегат, наличен на китайския пазар, от компанията посочват млади семейства, търсещи качество и стил на достъпна цена. Благодарение на увеличеното си с 10 сантиметра междуосие, колата пък предлага и подобрен интериорен комфорт и простор.

Посетителите на щанда на Nissan по време на салона в Шанхай ще имат възможност да се запознаят също така и моделите Qashqai, LEAF, концептуалната разработка Townpod и Compact Sports Concept, както и с GT-R и March.

 
Ключови думи:   nissan, nissan tiida, Sports
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте