Aventador с окачване от Ф1

Общи 25 януари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3610 посещения | без коментари

Lamborghini разкри подробности на бъдещия наследник на Murcielago, който трябва да дебютира на автомобилния салон в Женева през март под името Aventador.Моделът ще бъде с окачване, дошло от Формула 1 - тип pushrod (с избутваща кормилна щанга). Благодарение на това предната му част може да бъде значително понижена. Освен че се отличава с по-твърди рамене, то допринася и за значителното намаляване на масата, тъй като е изцяло изработено от алуминиеви сплави. От същия материал са направени и двойните триъгълни носачи. Спирачките на свой ред са карбон-керамични.
Всичко останало от т. нар. „пушрод” система работи заедно с фирмената за Lamborghini хидравлична повдигаща система, която предпазва носа от неравности по пътя и други препятствия.
Освен подробности за окачването Lamborghini потвърди и 400-милиметровите предни спирачни дискове с шестбутални апарати и 380-милиметровите задни с четириточкова система. 19-цоловите предни джанти ще са „обути” в предни гуми с размер 255/35, а 20-цоловите задни залагат на номер 335/30. Шофьорът ще може да избира между три режима на управление, вариращи от „комфортен” до „състезателен”.
Всичко това, съчетано с мощност от 700 к.с. е добра предпоставка за невероятни скорости.

 
 

BMW пуска Х1 M Sport BMW пуска Х1 M Sport
25 януари 2011
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте