BMW ActiveHybrid е 16% по-икономичен от 535i

Общи 30 ноември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5930 посещения | без коментари

BMW показа новата хибридна Серия 5 днес в Токио. Моделът е базиран на BMW 535i и в сравнение с него е с 16% по-икономичен. Той се задвижва от същия 6-цилиндров бензинов битурбо агрегат, генериращ 290 к.с. и електромотор с мощност 50 к.с. BMW ActiveHybrid 5 ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,9 сек. и достига електронно ограничената максимална скорост от 250 км/ч благодарение на 8-степенна автоматична трансмисия. Комбинираният разход на гориво е сведен до 5,3 л/ 100 км., а вредните емисии са редуцирани до 149 г/ км CO2.
Литиево-йонната батерия, позиционирана в багажника, дава възмонсот на превозносто средство да се движи само на електричество при скорост до 60 км/ч. ActiveHybrid 5 може да измине само на електричество 4 км при средна скорост от около 35 км/ч.
Другите характеристики на новия модел включват регенериращи спирачки, старт стоп система и асистент при изкачване на баир.
По отношение на екстериора, моделът е получил нова емблема ActiveHybrid 5 на C-колоните, радиаторната решетка и на вратите. Летите джантите са с размер 17 цола и се предлагат като стандарт.

 
Ключови думи:   bmw, bmw 5, bmw 535i
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте