BMW – V.I.P. превозвач на салона в Катар

Общи 24 януари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3185 посещения | без коментари

Автомобилният салон в Катар, най-важното „моторно“ събитие в Близкия изток, привличащо 90 000 фенове на колите и професионалисти всяка година, започва от 25 януари и ще продължи до 28-и. На салона предвид клиентелата по традиция присъстват най-луксозните автомобилни марки. Автомобилите вече са подредени, двигателите са подготвени за старт, а интериорите и каросериите са излъскани до блясък. От днес „Доха център“, където традиционно се провежда изложението, събитието е открито за журналисти и VIP посетители.
По време на изложението ще протече среща на високо равнище под наслов „Нова ера в мобилността“. Ключови изказвания ще направят водещи имена от индустрията в Катар и от Qatar Shell, VW Group и Qatar AG.
Водещ на официалната церемония по откриването ще бъде премиерът на Катар шейх Хамад бин Ясим бин Ябор Ал-Тани.
Организатор на изложението е Министерството на туризма в Катар, а главен превозвач - BMW. Пред изложбения център е организирано своебразна арена, която ще бъде сцена на автомобилни презентация, а посетителите ще имат възможността да тестват най-новите и скъпи модели.
Премиера на изложението ще направи новият Bentley Continental GTC V8, новият Porsche Panamera GTS, четири регионални премиери ще има и на щанда на Audi, където звездите ще бъдат Audi R18 TDI и Q3
Lamborghini Aventador и Gallardo LP 570-4 Performante също ще запишат присъствие в Катар.
Специално шоу на открито ще направи и Red Bull.


 
Ключови думи:   bmw, qatar, shell, vip, vw group
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте