BMW отвори i Park Lane

Общи 14 юни 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3955 посещения | без коментари

За да отпразнува откриването на BMW i Park Lane, BMW представи актуализирана концепция i3.
Базирана на оригинала, обновената версия разполага с преработен интериор от възобновяеми материали. Най-интересна е тапицерията, която е изградена от евкалиптово дърво и естествено изгоряла кожа.
Задвижването се осигурява от електрически мотор, произвеждащ 170 к.с. и 250 Нм. Това позволява на колата да ускорява от 0 до 100 км/ч за по-малко от 8 сек и да достигне максимална скорост от 150 км/ч.
Заедно с i3, компанията представи и нова концепция на електически велосипед i Pedelec. Той разполага със сгъваема рамка от алуминий и карбон, благодарение на което може лесно да се побере в багажника на i3. Мощността идва от електромотор, генериращ 250W и 20 Нм, който се захранва от 42V литиево-манганова батерия. Системата помага на водача при скорост до 25 км/ч за интервал от 25 до 40 км. Когато батерията е изтощена, тя може да се зареди напълно за 1,5 часа с бързо зарядно устройство или за 4 часа от нормален домакински контакт.

 
Ключови думи:   bmw, park lane bmw
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте