BMW показа Серия 3 GT в Женева

Общи 06 март 2013 | Speed-Press.com A- A+ 1890 посещения | без коментари

BMW представи новата Серия 3 Gran Turismo в Женева. Създаден да радва хората, търсещи практичност, но не прекалена практичност, Серия 3 GT се превръща в един загадъчен модел.Моделът е по-голям от стандартната Серия 3 и е получил форма, подобна на хечбек. Той е с 200 мм по-дълъг, 81 мм по-широк и се вози на колесна база, която е удължена с 110 мм. Това е допринесло за по-голямо пространство за задните места, както и за по-голямо товарно пространство с капацитет от 1600 литра, когато задните седалките бъдат сгънати.По отношение на дизайна, черпи вдъхновение от версия седан, но без задната част, която е напълно нова. Акцент при нея е активното задно крило, което се показва при скорото над 110 км/ч и се прибира при скорост под 70 км/ч.BMW Серия 3 GT ще се задвижва от:
- 2-литров TwinPower Turbo дизелов агрегат във варианти с 143 к.с. и 320 Нм, и по-мощен с 184 к.с. и 380 Нм. - 2-литров TwinPower Turbo бензинов с мощности от 184 к.с. (270 Нм) и 245 к.с. (350 Нм)- 3-литров 6-цилиндров TwinPower Turbo бензинов агрегат с 306 к.с. и 400 Нм.

 
Ключови думи:   bmw, gran turismo, Автосалон Женева 2013
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте