BMW Серия 3, Porsche 911 и Volkswagen up! на финали за „Световен автомобил на годината“

Общи 08 март 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4135 посещения | без коментари

За първи път организаторите на конкурса „Световен автомобил на годината 2012“ обявиха финалната тройка по време на автомобилния салон в Женева. Победителят ще бъде излъчен през април по време на изложението в Ню Йорк. Така за титлата ще се борят BMW Серия 3, Porsche 911 и Volkswagen up!
В номинациите за „Спортен автомобил на годината“ влязоха Lamborghini Aventador LP 700-4, McLaren MP4-12C и Porsche 911. За титлата „зелен“ модел на 2012 г. сили ще мерят Ford Focus, Mercedes-Benz 250 CDI BlueEFFICIENCY и хибридът Peugeot 3008.
В категорията за най-добър дизайн в победната тройка влизат Citroen DS5, Range Rover Evoque и Volkswagen up!
Миналата година избраникът на международното жури бе Nissan Leaf, който си извоюва приза срещу Audi A8 и BMW 5-Series. Сред „спортистите“ се наложи Ferrari 458 Italia, изпреварил Mercedes-Benz SLS AMG и Porsche 911 Turbo, а сред зелените - Chevrolet Volt. За дизайн бе отличен Aston Martin Rapide.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте