BMW удря 2 млн. продажби 4 години по-рано от предвиденото

Общи 14 март 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3310 посещения | без коментари

BMW ще достигне целта си от 2 млн. продажби четири години преди прогнозираното. 1,67 млн. автомобили е доставила компанията през миналата година. Производителят очаква да надмине бройката от 2 млн. през 2016 г., като в сметката влизат и подопечните й Mini и Rolls-Royce.
Печалбата без приспадане на данъци и такси от тази година вероятно ще надскочи миналогодишните 7,38 милиарда евро.
BMW планира да отвори нова фабрика в Бразилия и още една в Китай тази година, тъй като се стреми да пресече усилията на Audi и Mercedes-Benz да се наложат като лидери в луксозния сегмент. И трите компании предвиждат рекордни продажби през 2012 г. благодарение на Китай и съвземането на САЩ.
Компанията възлага големи надежди и на Европа с въвеждането на нови версии на Серия 3 и Серия 1. BMW очаква ръст на доставките през 2012 г. в Стария свят и планира пускането на общо 12 нови и подобрени модели от гамата на BMW и Mini до лятото.

 
Ключови думи:   bmw, bmw mini, mercedes benz, rolls royce
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте