BMW ще прави собствен завод в Русия

Общи 15 март 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3650 посещения | без коментари

BMW разглежда възможността да организира собствено производство на автомобили в Русия. Това бе заявено на пресконференция по повод финансовите и промишлените резултати на немската компания през 2011 г.
За приемането на окончателното решение за построяването на завода автомобилният производител възнамерява да проучи политиката на руското правителство в сферата на автомобилната промишленост. Ръководството вече се е срещало с президента на страната Владимир Путин, за да обсъди развитието на партньорството с калининградския завод „Автотор“ и създаването на отделна площадка за производство на автомобили.
В момента в „Автотор“ асемблират BMW Серия 3, 5, 7 и X1, X3, X5 и X6. По неофициални данни в най-скоро време там ще започнат напълно да произвеждат, а не само да сглобяват „тройки“, „петици“.
Руското законодателство е пречка в създаването на собствено предприятие на BMW в страната. То задължава компанията за шест години да организира производството на 300 000 автомобила годишно.

Агенция Speed-Press

 
Ключови думи:   bmw, bmw 3, bmw 5, speed press
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте