Bosch обяви фотоконкурс

Общи 04 декември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8620 посещения | без коментари

В края на тази година Bosch празнува две десетилетия от стъпването си в България. По този повод родното представителство на специалистите в техниката обявява фотоконкурс „Аз и моят Bosch“, който стартира от този месец и ще продължи половин година.

За да участвате, е необходимо да направите снимка, включваща и продукт на Bosch или резултата, който сте постигнали, ползвайки продукти с марката. След това трябва да влезете в платформата на играта, достъпна на www.bosch.bg, и да изпратете снимките, като попълните онлайн формата за регистрация. Можете да участвате всеки месец с
неограничен брой снимки във всяка категория. Естествено като наши читатели, вероятно ще участвате в категорията „Автомобилно оборудване“. Там могат да се получат доста интересни снимки.

Конкурсът ще бъде активен до 31 май 2014 г. В края на всеки месец компетентно жури ще награди най-добрата снимка във всяка от петте категории.


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте