BRABUS в Пекин

Общи 27 април 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6200 посещения | без коментари

След като стъпи здраво в столиците на лукса Дубай и Москва, най-добрата германска тунинг марка BRABUS завладя Китай. Година след като откри търговско представителство в Пекин, BRABUS представя пълната си гама на провеждащото се в момента изложение Auto China 2012. Растящият с шеметни темпове автомобилен пазар на Поднебесната империя е гладен за качество и лукс, а BRABUS няма равен в задоволяването на клиентски прищевки. Интересът към мощните и красиви коли с двойно BB e oгромен, а списъкът с поръчки - впечатляващ. Лично собственикът и изпълнителен директор на BRABUS проф. х.к. Бодо Бушман обслужва азиатските VIP-ове.
BRABUS е най-големият независим автомобилен тунер в света, притежаващ и статут на автомобилен производител. В допълнение към фабриката в Ботроп (Германия), BRABUS притежава собствени подразделения в Дубай (OAE) и Ървайн, Калифорния (САЩ). Глобалната дистрибуторска мрежа на BRABUS включва над 100 държави, сред които е България, представена от изключителния вносител Ратола Корпорация.

 
Ключови думи:   auto china, Brabus, vip
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте