BRABUS с първи тунинг на кола с електрическо задвижване

Общи 21 ноември 2008 | Auto-Press.net A- A+ 1705 посещения | без коментари

По време на специализираното изложение в Есен, на щанда на BRABUS ще бъде демонстриран първият проект за тунинг на автомобил с електрическо задвижване. Специалистът в областа на доработката на модели на Mercedes- Benz този път си сътрудничи с Tesla Motors, в резултат на което се появява и ново подразделение в BRABUS- BRABUS Zero Emission.

Една от основните доработки, които са направили инженерите на BRABUS, е била разработката на специален звуков генератор. С негова помощ бъдещите собственици на автомобила ще могат да избират как за звучи тяхната придобивка. Основните акценти попадат върху "симфонията на V- образен, осемцилиндров двигател, и задвижващ агрегат да състезателна кола.

От BRABUS са подготвили и специален пакет джанти и гуми за Tesla Roadster. Предните са в комбинация 215/35 на осемнадесет цола, а задните са 255/30 на деветнадесет цола. Промени са настъпили и по отношение на аеродинамичната ефективност, като са разработени нова предна престилка, заден спойлер и дифузьор, а в предната решетка са вградени допълнителни "дневни светлини.

 
Ключови думи:   Brabus, mercedes benz, roadster, tesla motors, zero emission
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте