Bullrun – по-зъл и от Gumball

Общи 31 януари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2655 посещения | без коментари

Трябва да си признаем, че кризата ни накара да позабравим изкусителното милионерско рали Gumball. През последните няколко години различни организации се опитват да се впишат в неговата ниша. Подобно събитие е американската измишльотина Bullrun, която дори вдъхнови риалити шоу със същото име, излъчвано по каналите на MTV.
Новото „ъндърграунд“ рали привлече редица знаменитости (доскоро това беше приоритет на Gumball) като Vanilla Ice, Ice T и неговата половинка.
Bullrun Live Rally вече се наложи като най-лъскавата и лукозна автомобилна проява. Всяка година стотици суперколи се събират с притежателите си за епично 8-дневно пътешествие през САЩ. Покрай него се роди и терминът „петросексуален“. Да се надяваме, че то няма да донесе толкова смъртни случаи като Gumball.
Вече са ясни и датите на тазгодишното му издание – от 22 до 29 юни. Желаещите могат да се регистрират на http://www.bullrun.com.
За жалост малцина могат да си го позволят.



Видео

 
Ключови думи:   gumball, mtv, rally, vanilla ice
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте