Carrera 4S позеленява заради TECHART

Общи 12 февруари 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7395 посещения | без коментари

Германските архимагове на тунинга от TECHART представят специалната си програма за Porsche 911 Carrera 4. Официалната й премиера ще се състои на салона в Женева. Пакетът включва състезателна ауспухова система с контрол на клапаните и две централно разположени овални тръби, както и фирменото регулируемо окачване за повдигане на предния мост.
Тунинг интерпретацията на 911 Carrera 4S с макс. мощност 400 к.с. е посветена на моделите на Porsche от 70-те години с пакета „изумрудено зелено“. При него е позеленял дори и интериорът. Изумруденият цвят обхваща праговете на вратите и облегалките на иначе черните кожени спортни седалки, панелите на вратите, дисплеите и уредите от контролния панел, та дори и шевовете на волана.
При скорост над 140 км/ч двукомпонентният преден спойлер с интегриран сплитер намалява повдигането на предния мост на Porsche 911 Carrera с около 5 кг. При същата скорост задният, комбиниран също с дифузер от TECHART, генерира допълнителна 17,5-килограмова притискателна сила в задната част на автомобила.
За моделите Porsche 911 TECHART предлага и 29- и 21-инчови джанти Formula с 5-лъчев дизайн.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте