Clio F1 Team R27

Общи 13 март 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2724 посещения | без коментари

Повечето ценители и купувачи на леки коли смятат, че състезателните модели на F1 нямат никакво (или в най-добрия случай имат нищожно) влияние върху серийното производство. Очевидно производителите са на друго мнение – всяка фирма намира свои начини да въведе в серийните си модели постигнатите подобния. Ferrari например създава неповторими в блясъка на своя спортен стил коли, които освен всичко друго са изключително труднодостъпни, а това ги прави още по-желани. Серийното производство на McLaren е сходно с това на Ferrari. Renаult пък пренася успехите си от формула 1 в серийните си модели, като постига почти пълно съвършенство при производството на хечбек.


Renaultsport пусна новото Clio F1 Team R27,така че да бъде в крак с новия болид R27, с който ще се състева Renault през новия сезон. Новия хечбек, представен миналата седмица на изложението в Женева, е снабден със спортни Recaro бутала, олекотени 17-цолови, антрацитно черни, джанти, подобреното “Cup” окачване и още някои пипвания, като всичко това прави тази кола жестока. Серията е ограничена и ще излезе на пазара до края на този месец, а след нейната продажба, новото окачването “Cup” ще започне да се качва и на “обикновеното” Clio Renaultsport.


Иначе новото Clio R27 следва логиката , чийто основи бяха поставени миналата година с култовия модел Megane Renaulsport F1 Team R26. Подходът също е аналогичен – производство, което е повече съобразено със състезателните модели, отколкото със потребностите на масовото производство ; представянето е същото – авто изложението е Женева. Изобщо, вижда се, че Renault умее да печели адмирациите на все повече и повече познавачи и ценители на хубавите автомобили.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте