Design Award 2014: кой е най-красивият автомобил?

Общи 02 април 2014 | Speed-Press.com A- A+ 9395 посещения | без коментари

През 2014 г. отново ви представяме всички нови модели в пет категории – общо 80 автомобила. Изборът е ваш. Тук не става дума за мощност, максимална скорост, престиж или талант в завоите – най-важни са фините форми. Гласуват всички читатели от изданията на AUTO BILD в Европа. Очакваме вашите гласове до 29.04.2014 г. Как става гласуването? Всеки читател има право да избере по един фаворит от всяка категория и накрая да даде гласа си за най-красивия от всички кандидати, и да получи подарък – модел на Bburago в мащаб 1:18 или моторно масло Mabanol Alpha LL 10W-40.
Гласувайте на адрес http://designaward.autobild.bg за вашите фаворити в следните категории:- малки и компактни автомобили- среден и луксозен клас- Coupe-та и кабриолети- SUV-ове, ванове и всъдеходи- студии и концепции

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте