Discovery 3 на мисия в Близкия изток

Общи 10 юни 2009 | Auto-Press.net A- A+ 2053 посещения | без коментари

"Откривателят на емблематичните оф-роудъри на Land Rover ще прекара 3 месеца по следите на люлката на човешката цивилизация

MOTO-PFOHE подкрепи Dodofilm в най-новия проект на филмовото студио – Люлката на човешката цивилизация. От днес, 9 юни, започват снимките на сериен документален филм за историята и културата на древна Месопотамия, в територията на днешните държави от Близкия изток.

Тричленният екип на Dodofilm отпътува с Discovery 3 към Сирия, където ще започне техният разказ още от времето на III-тото хилядолетие преди Христа. С един доказан в експедиции автомобил, ще прекосят пустини и планини, езера и пещери, за да заснемат приказни и величествени крепости, джамии, църкви, пазари, бедуини и дервишли.

Авантюристите ще изминат близо 20 000 км., като маршрутът им включва още Турция, Иран, Ливан, Йордания и при добро стечение на обстоятелствата – Ирак. Без съмнение, една много интересна дестинация за Discovery 3 - най-добрият репортерски автомобил, според Асоциацията на американските оператори.

Хората от Dodofilm поеха спокойни и уверени на 3 месечния поход. Вярваме, че ще се справим. Мисията ни е изпълнена с много трудности и препятствия. Ще пресечем много стръмни и силно насечени терени дълбоко в Азия. Разчитаме много на Discovery 3. Знаем колко мощни и здрави са всички машини на Land Rover. Като прибавим и водещите им оф-роуд способности, без колебание се спряхме на британската марка, заяви продуцентът на филмовото студио г-н Деян Неделчев.

Той има всички основания да се чувства още по-спокоен, след като техниците на MОТО-PFOHE подложиха на обстоен преглед автомобила преди старта. И понеже Land Rover специалистите в компанията винаги мислят няколко хода напред, заредиха автомобила с допълнителни технически консумативи.

Това е третата филмова експедиция, която МOTO-PFOHE подпомага. През 2007 г. отново екип на Dodofilm засне филм за Орфей с Ford S-Max и пропътува цяла Европа по следните на Античността. Журналисти на bTV, от своя страна, се довериха на Volvo XC70 в търсене на българската прародина. Интересно е, че с него те минаха 30 000 км. през седем планини и четири морета, през степи и пустини без нито един дефект!

Впечатляващо, нали?

Сега е ред на Land Rover Discovery 3. Очаквайте подробности!

 
Ключови думи:   discovery 3, land rover
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте