Dodge показа новото Durango

Общи 03 септември 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1618 посещения | без коментари

До края на тази година, в Северна Америка ще стартират продажбите на изцяло новото поколение на класическия за Dodge модел Durango. Компанията разпространи първите официални снимки и подробности за автомобила, който според компанията поставя началото на завръщането и в SUV сегмента, но в комбинация с три реда седалки.

Новото поколение на Durango ще се предлага с избор между два задвижващи агрегата- 3.6 литров Pentastar, V-образен, шестцилиндров и 5.7 литров HEMI, V-образен, осемцилиндров със система за изключване на цилиндрите (до четири активни) за по-добра горивна икономичност. От Dodge коментират, че и двата двигателя ще могат да бъдат комбинирани със система за задвижване на четирите колела

Серизните промени в дизайна на екстериора са съчетани с не по-малко впечатляващо обновление на интериора. Дело на същите дизайнери, създали Ram и новото поколение на Jeep Grand Cherokee, вътрешността на SUV-то е изработена прецизно, с луксозни материали и в приятни за окото цветове. Трите реда седалки могат да бъдат конфигурирани в 22 варианта.

В стандартното оборудване на новото Durango на Dodge откриваме предни, странични и предпазни въздушни възглавници тип "завеса и за трите реда седалки, активни подглавници, а като допълнително се предлагат адаптивен круз-контрол, система за безключов достъп до интериора, система за предупреждение при евентуален удар отпред и други.

 
Ключови думи:   dodge, durango, grand cherokee, jeep, jeep grand cherokee
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте