DS4 Racing Concept: 100% спортен концептуален автомобил

Общи 24 февруари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6866 посещения | без коментари

С над 180 000 продажби в световен мащаб линията DS продължава своята история с разкриването по време на автомобилния салон в Женева на концептуалния модел Citroen DS4 Racing. Както при DS3 Racing, инженерите на Citroen Racing и екипът, отговарящ за стила, са обединили усилия да префасонират имиджа на DS4 в съответствие със състезателния дух на марката.
Този концептуален модел, който ще бъде показан за първи път на автомобилния салон в Женева се характеризира със 100 % Racing елементи – снижено шаси с 35 мм , увеличена следа отпред с 55 мм и отзад със 75 мм, добавяне на въздуховоди, престилка на предната броня, спойлери в долната част на купето и по-широки калници. Разработен от Citroеn Racing, 1,6-литровият двигател е с мощност 256 к.с. или 160 к.с./л, което е рекорд за сериен автомобил. Въпреки почти двойно увеличената мощност, емисиите на CO2 са ограничени до само 155 гр/км.
Мостовете и шасито на автомобила са били обект на прецизна разработка. Спирачната система е оборудвана отпред с апарати с 4 бутала и специални дискове с диаметър 380 мм. И не на последно място, Citro

 
Ключови думи:   citroen
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте