Dunlop с нова революционна технология

Общи 12 юни 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4140 посещения | без коментари

Гумата Sport BluResponse AA беше изложена в REIFEN, водещото европейско изложение за гуми в Есен, Германия, от 5 до 8 юни, където повече от 600 изложителя от над 40 държави показаха своите най-нови продукти и услуги, свързани с гумите.
Dunlop е разработила първата гума с оценки AA на новия етикет за гуми в Европа под името Sport BluResponse AA. Етикетът с АА означава, че гумата Sport BluResponse AA е постигнала най-високата възможна оценка за горивна ефективност и сцепление на мокро според новото европейско законодателство за етикиране на гумите. Прототипните гуми, разработени в четири размера, са изрично направени с изследователска и развойна цел и няма да се предлагат за продажба на пазара в настоящия момент. Sport BluResponse AA е прототип в развитието на нови гуми с високи оценки за представяне спрямо етикета и ще се използва за демонстрации.
Гумата комбинира оценките АА, без да прави компромис с по-спортните критерии за представяне. Технологията е възможна благодарение на нова смес в гумата, предназначена да намали загряването. Подобрена е структурата на протектора и са внедрени нови производствени техники. Детайлите относно разработването на гумата остават поверителни.
Според новата скала за оценка на етикета, АА гумата на Dunlop постига топ оценки както при горивна ефективност, така и при сцепление на мокро.


 
Ключови думи:   dunlop, reifen
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте