Eдин си тръгва с Nissan Micra във вторник

Общи 13 декември 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5905 посещения | без коментари

Във вторник, 18 декември, предстои големият финал на радио риалитито “Изчезвам след 60 секунди“ - Четвърти сезон на радио ENERGY.
Голямата награда – Nissan Micra, ще намери своя нов собственик! След напрегнатата и вълнуваща игра през последните месеци, този вторник в The Mall финалистите ще пробват късмета си за последно.
Стартът е точно в 17:00, когато само един от 21 финалисти ще си тръгне с чисто нов автомобил, предоставен от Nissan в България. Наградата е нов Nissan Micra на стойност 26 210 (двадесет и шест хиляди, двеста и десет) лв.
Всеки финалист ще получи коледен подарък от радио ENERGY и партньорите му. Но изненади ще има и за всички гости на The Mall и фенове на радиото. Специални гости на финала ще бъдат Румънеца и Енчев, които ще изпълнят микс от най-големите хитове на 90-те и много от любимата музика на феновете на радио ENERGY.
Фактът, че голямата награда тази година - Nissan Micra - е изключително подходяща за жена шофьор в градски условия, не попречи на силния пол да се състезава наравно за финала на Изчезвам след 60 секунди. От 21 участници – десет са мъже и единайсет – жени. Цели 14 финалисти са от София, а останалите седем - ще пристигнат от Пловдив, Русе, Варна, Велико Търново, Пазарджик и Благоевград! Професиите на участниците са разнообразни и вълнуващи – тази година за Nissan Micra ще мерят сили: счетоводител, програмист, полицай, треньор по баскетбол и бокс, финансов контрольор и др.
На живо в ефира на ENERGY REQUEST слушателите бяха неразделна част от приключението през последните месеци. Феновете на любимата радиостанция можеха да следят на живо емоциите на участниците и да участват заедно с тях чрез Facebook ENERGY. Сега те могат да станат и част от финала на играта на 18 декември в The Mall.

 
Ключови думи:   nissan, nissan micra
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте