FENDI създаде пътна колекция за Maserati

Общи 16 март 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3905 посещения | без коментари

Майсторите на кожените изделия ръчна изработка FENDI създадоха специална колекция от чанти и аксесоари за пътуване за феновете на Maserati. Дизайнерът, който стои зад така наречената Travel Kit Capsule Collection, е Силвия Вентури Фенди.
Изработени от черна кожа Cuoio Romano, в колекцията влизат компактeн куфар на колелца за ръчен багаж, мека пътна чанта, два козметични несесера, калъфче за документи, ключодържател и две якета „бомбър“. Огромен кашмирен шал, шапка за бейзбол, авиаторски очила в сиво или жълто кожа допълват комплета. Всички аксесоари носят щампата на прословутата модна икона FENDI и легендарния „тризъбец“ на Maserati.
Този уникален пътен комплект е направен специално за лимитираната серия Maserati GranCabrio Fendi, която ще се впусне в промоционално пътешествие из Италия, а целта му е да прослави традициите на двете икони – Fendi и Maserati.


 
Ключови думи:   capsule collection, cuoio, fendi, maserati, travel kit
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте