Ford Fiesta: Повелителят на малките

Общи 21 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 1905 посещения | без коментари

Новото поколение на Ford Fiesta продължава да жъне успехи и през изминалия месец беше най-продаваният малък автомобил на европейския пазар. С 50 534 нови регистрации и повече от 10 000 единици пред най-близката конкуренция, моделът приключи март на втора позиция в Топ 10 на най- търсените, като отстъпи само на Volkswagen Golf (53 055 продажби).

Продажбите на новото поколение Ford Fiesta за първото тримесечие са на ниво от 101 859 автомобила, а от лансирането на модела през 2008 година до момента са реализирани над 1 350 000 негови представителя.

"Доволни сме от продължителния успех на Fiesta не само поради това, че това е най-масовият ни модел в Европа, но и поради това, че в момента се продава и произвежда в целия свят за още по-голям успех, коментират от Ford.

 
Ключови думи:   ford, ford fiesta, volkswagen, volkswagen golf
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте