Ford разкри обновения пикап F-150

Общи 06 юни 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4915 посещения | без коментари

Ford представи обновения пикап F-150, чиито продажби стартират още през тази година. Автомобилът е претърпял леки изменения, в това число променени са радиаторната решетка и джантите. Като опция вече са достъпни ксенонови предни светлини. Пикапът може да бъде поръчан с един от трите допълнителни цвята: синьо, кафяво и червено.
В интериора на Ford F-150 е било обновено арматурното табло с екран с течни кристали и диагонал 4,2 инча. Появили са се и нови материали във вътрешното оборудване. Достъпни са сателитна навигация SYNC и информационно-развлекателна система MyFord Touch.
Обновеният Ford F-150 предлага избор от четири двигателя: V6 с работен обем 3,7 л и мощност 302 к.с., EcoBoost V6 с работен обем 3,5 л и 365 к.с., V8 с работен обем 5 литра и мощност 360 к.с. и V8 с обем 6,2 л и мощност 411 к.с.

 
Ключови думи:   ford 150, sync, 411, ford, Ford F 150
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте