GEFCO подава ръка на превозвачите в България

Общи 25 януари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2495 посещения | без коментари

След официалната си регистрация като търговско дружество през декември 2011 г. българският филиал на логистичната група ЖЕФКО (GEFCO) предлага партньорство на превозвачите у нас.
По данни на експерти от бранша, заетите в българския транспортен сектор са не по малко от 9500 души, а Агенцията за автомобилни превози признава за валидни 10 715 лиценза за международен и вътрешен превоз на товари към юли 2011 г. През последните години секторът е сериозно повлиян от финансовата и икономическа криза, като в най-тежките периоди свиването на обемите на превозваните товари достигна 40-45 %.
В трудната за бранша ситуация ЖЕФКО предлага възможност за стабилност и развитие на българските си партньори. След едногодишни приготовления за търговска дейност „ЖЕФКО България“ изгради капацитета си за подкрепа на други офиси на групата, както и за клиенти в България. Филиалът е напълно интегриран в европейската транспортна мрежа на „ЖЕФКО Груп“, което води до нови товаропотоци.
ЖЕФКО предлага парньорство на българските транспортни фирми, като условията поощряват инвестирането в модернизация на автопарка, която е сред основните предизвикателства за превозвачите у нас. Компанията набира превозвачи със соло влекачи или цели композиции, които да бъдат оперирани от местния офис. Предложението към тях включва гарантиран месечен пробег, единна ставка за реално изминатите километри (пълно / празно), сигурно заплащане, договор за срок от 1 до 3 години с пробен период и за двете страни и обучение за шофьорите.
Представена в над 150 страни, групата ЖЕФКО се нарежда сред първите 10 европейски компании за логистика, с оборот от 3,4 млрд. евро за 2010 г. Обработените товари надхвърлят 670 000 месечно, а оперираните транспортни средства са над 4500.


 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте