GEFCO превозва новите коли на Peugeot до България

Общи 06 февруари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2875 посещения | без коментари

Българският филиал на логистичната група GEFCO сключи първия си самостоятелен договор. Реалните дейности на звеното започнаха с ексклузивен внос и дистрибуция на новите коли на София Франс Ауто, официалния представител на Peugeot за България.
От януари автовозите на GEFCO България вече внасят новите коли с марката Peugeot у нас, като ги транспортират директно от фабриките в Италия, Словакия, Турция, Франция и Чехия. В България автомобилите се разпределят и превозват до всички 22 представителства на София Франс Ауто.
След едногодишни приготовления за търговска дейност, GEFCO България изгради капацитета си за подкрепа на други офиси на групата, както и за клиенти в България. Филиалът е напълно интегриран в европейската транспортна мрежа на GEFCO Груп, което води постоянно до нови товаропотоци, особено от и за Франция и Германия.
Представена в над 150 страни, групата GEFCO се нарежда сред най-големите 10 логистични компании в Европа. Обработените товари надхвърлят 670 000 месечно, а активно използваните транспортни средства са над 4500.
София Франс Ауто, официалният вносител на Peugeot за България, е сред лидерите в продажбата на нови автомобили у нас. Компанията, създадена през 1992 г., продължава амбициозното развитие на мрежата си, в която досега са инвестирани над 30 млн. евро.

 
Ключови думи:   gefco, peugeot
 

Снимки


 

Заснеха Mercedes CLS/BLS Заснеха Mercedes CLS/BLS
06 февруари 2012
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте