GEFCO придоби 70 % от Gruppo MERCURIO SpA

Общи 05 април 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3015 посещения | без коментари

Групата GEFCO, 100% собственост на PSA Peugeot Citroеn, подписа споразумение с италианския фонд Venice, контролиран от Palladio Finanziaria, и с фонда RP3 за придобиване на техните 70% от Gruppo MERCURIO, водещ играч в транспорта и дистрибуцията на автомобили в Италия и извън нея.
MERCURIO има значително световно присъствие, особено в бързоразвиващите се региони на Северна Африка, Индия, Югоизточна Азия и Централна Европа. През 2010 г. компанията генерира приходи от 127 млн. евро.
С това придобиване европейският лидер в транспорта и логистиката GEFCO ще ускори развитието си в междуфирмената автомобилна логистика, ще разшири портфолиото си от клиенти и международното си покритие. Така общите усилия и дейности ще дадат възможност на групата да увеличи конкурентоспособността на европейската си мрежа, която отскоро включва и България.

 
Ключови думи:   citro, gefco, palladio finanziaria, peugeot, psa, rp3, venice
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте