General Motors на Автомобилен салон София’07

Общи 15 юни 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1252 посещения | без коментари

15 експоната на Opel и Chevrolet на щандовете на GM (вътрешен и външен)
Премиера на Opel GT
Премиера на Opel Antara
Премиера на дизеловите двигатели за Chevrolet Lacetti и Chevrolet Epica

София. На Автомобилен салон София’07 (15-22 юни) Дженерал Моторс ще участва с марките си Opel и Chevrolet на два щанда: вътрешен (441 м2). в зала 1 и външен (252 м2). И на двата щанда ще бъдат представени модели както на Opel, така и на Chevrolet. Opel ще празнува две премиери по време на изложението – тази на новия SUV на марката Antara и атлетичния двуместен спортен модел Opel GT.

Освен тези два модела за първи път в България пред широка публика ще бъде показана версията седан на успешната нова Astra. Посетителите на Автомобилен салон София’07 ще имат възможността да видят отблизо и последното поколение на Corsa, която отбеляза пазарната си премиера в края на миналата година, във двете си версии на купето – 3 и 5 врати. Друг модел със спортно излъчване, който за първи път в България беше представен на автомобилното изложение във Варна през август 2006 г. е купе-кабриолетът Opel AstraTwinTop, който ще бъде изложен на външния щанд на GM. Освен най-новите си модели Opel ще се представи и с добре познатата и № 1 в сегмента на компактните ванове Zafira, както и с елегантната Vectra с динамичния OPC Line пакет.

От гамата на Chevrolet най-голямо внимание ще привлекат моделите Lacetti и Epica с новите си дизелови двигатели, както и бестселъра в сегмента – Captiva. Акценти на двата щанда на Chevrolet ще бъдат и моделите Lacetti WTCC Limited edition, който ще се отличава с по-спортния си вид, дължащ се на един лек тунинг в стила на състезателните автомобили в WTCC, където Chevrolet бележи големи успехи. На щанда ще присъства също и най-продаваният модел в гамата на Chevrolet – Aveo 4 врати.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте