GM готви Chevrolet Impala и Traverse за автосалона в Ню Йорк

Общи 22 март 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5505 посещения | без коментари

GM обяви, че новите модели Chevrolet Impala и Traverse ще направят дебют през следващия месец на автомобилното изложение в Ню Йорк. Това е десетото поколение на Impala, така че очакванията са моделът да бъде с добро качество и по-икономични двигатели. Първото поколение на този модел дебютира през далечната 1958 г. и е един от най-продаваните модели на Chevrolet в продължение на десетилетия.
Що се отнася за Traverse, той ще получи нов дизайн, осигуряващ достатъчно просторен интериор за едно семейство. Смятан за един от най-сигурните автомобили днес, Traverse ще предлага първата предна централна въздушна възглавница в автомобилната индустрия. Въздушната възглавница се задейства за милисекунди и се надува между водача и пътника отпред, осигурявайки допълнителна защита. На изложението в Ню Йорк, което отваря врати в началото на април, Chevrolet ще представи още новия Malibu Eco, Spark и специален Corvette 427 Convertible, отбелязващ 60-ата годишнина на модела.

 
Ключови думи:   chevrolet, chevrolet impala, Corvette, eco, GM, malibu
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте