HAMANN напъха носа си в серийния Panamera Turbo

Общи 27 юли 2012 | Speed-Press.com A- A+ 9415 посещения | без коментари

HAMANN-Motorsport наистина превърна Porsche Panamera в ракета, въпреки че серийното Gran Turismo и без това е благословено с достатъчно достойнство, ако говорим за динамика. Но както е казал Мечо Пух - колкото повече, толкова повече. Така че тунерите от Лаупхайм напъхаха вездесъщите си носове в двигателя и доведоха мощността му до 603 к.с. и накараха Turbo и Turbo S да зазвучат като музика за ушите на евентуалните си собственици. Само докато четем любимите ни таблици с технически показатели, кожата ни настръхва от удоволствие и сърцата ни отиват в петите - максимален въртящ момент 870 Нм при 2250 - 4500 об/мин, спринт от място до 100 км/ч за 3,9 сек, а отметката от 200 км/ч е постигната за няма и 12,6 сек. С пакета Sport Chrono, пак предлаган от архемаговете на тунинга, HAMANN Panamera безспорно се превръща в солидна ракета и катапултира обитателите й до 100 км/ч само за 3,7 сек, а след 12,4 сек - за 200 км/ч. Същевременно максималната скорост става 315 км/ч срещу 303 км/ч за серийната Panamera Turbo и 306 км/ч за Turbo S.
Накрая остава да споменем и името на тунингованата ракета - CYRANO, в чест на небезизвестния дългонос французин, мосю дьо Бержерак.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте