Hennessey изправи Escalade срещу Godzila

Общи 12 януари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3325 посещения | без коментари

Тунерите от Hennessey Performance помогнаха на голямо тромаво момче като Cadillac Escalade да надбяга пъргав спортист като Nissan GT-R Godzila. Автомобилите бяха пуснати на драг-състезание и на упражнението от 0 до 100 км/ч. Escalade въпреки превъзходството в килограмите си ускори за 3,3 сек, а Godzila – за 3,4 сек. Как е възможно това?
Инженерите са преработили двигателя, като са довели мощността му до 1000 к.с. при 5900 об/мин. Освен това този резултат е получен с 93-октаново гориво. Монтирани са други цилиндрови глави, използван е разпределителен вал HPE1000, променени са въздухозаборниците, горивните инжектори и помпа, пипнати са турбокомпресорите, електрониката. Добавени са и вискоефективни каталитични конвертори. На всички тези и още други инженерни „магийки“ тунерите дават едногодишна гаранция.

Видео

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте