Honda подготви европейския CR-V за Париж

Общи 18 юли 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4425 посещения | без коментари

Honda официално представи европейската версия на четвъртото поколение на CR-V, чиято официална премиера ще се състои на автомобилния салон в Париж в края на септември и началото на октомври. Вариантите за САЩ и Япония дебютираха още през ноември миналата година на изложенията в Лос Анджелис и в Токио.
Новият CR-V е с 5 мм по-къс и с 30 мм по-нисък от предшественика си. Съответните размери са 4570 мм и 1650 мм. Колесната база си остава непроменена - 2620. Задните седалки са понижени с 38 мм, а шофьорската – с 10 мм.
Обемът на багажника е 589 л, а ако свалим (последното става с помощта на електричеството) задните седалки достига до 1669 л.
За първи път CR-V ще се предлага във версии с четири и с две задвижващи колела за 2,0-литровия бензинов мотор, чиято макс. мощност е увеличена с 5 к.с. до 155 к.с., а макс. въртящ момент съответно с 2 Нм до 192 Нм.
2,2-литровият дизелов силов агрегат с мощност 150 к.с. и въртящ момент 350 Нм ще се спряга само с четири задвижващи колела. От следващата година в гамата влиза и бензинов 1,6-литров силов агрегат.
Европейските продажби на новия CR-V започват от октомври. Ще продължат да произвеждат модела във Великобритания във фирмения завод в Суиндън.

 
Ключови думи:   192, honda
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте