Hyundai Grandeur 2011 пристигна у нас

Общи 31 август 2010 | Speed-Press.com A- A+ 1363 посещения | без коментари

Grandeur 2011, последната версия на луксозния седан на Hyundai, вече пристигна в централния шоурум на официалния представител на компанията в България, „Индустриал Комерс”.
Моделът излиза на пазара ни с модернизирания 3,3-литров бензинов V6 двигател с два горни разпределителни вала и мощност от 250 к.с. при 6200 об/мин. Въртящият момент от 316 Нм е достъпен при 4500 об/мин. Grandeur ще се предлага и с 2,2-литров дизелов мотор.
За улеснение на шофьорите Hyundai е предвидил индикатор за разход на гориво. „Еко Индикаторът” свети в зелено, когато автомобилът се движи в икономичен режим. За понижаване на разхода на гориво допринася и новата 6-степенна автоматична скоростна кутия с ръчен контрол SHIFTRONIC.
Нововъведенията в дизайна включват нови, по-заоблени предни брони, модернизирани фарове с интегрирано диодно осветление, нова хромирана решетка и кръгли фарове за мъгла. Задните диоди са променени, бронята също, като в нея са интегрирани хромирани тръби на изпускателната система. Новите 17-инчови алуминиеви джанти и огледалата с интегрирани светлини също допринасят за луксозния облик на Grandeur 2011.
Просторният интериор на Grandeur 2011 предлага не само изключителен комфорт, но и усещане за лукс, характерно за автомобилите от премиум-сегмента.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте