Hyundai Sonata Hybrid е сред финалистите за приза „Зелена кола на годината”

Общи 02 февруари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7929 посещения | без коментари

Hyundai Sonata Hybrid се нареди сред шестте финалистa за приза „Зелена кола на годината”, който ще бъде връчен в рамките на традиционния годишен конкурс „Кола на годината” на специална церемония по време на автосалона в Ню Йорк на 21 април тази година.
Sonata Hybrid е най-икономичният автомобил в своя клас благодарение на разработената от Hyundai система Direct Hybrid Blue Drive. Задвижването на хибридния модел е дело изцяло на конструкторите на южнокорейската марка и включва няколко използвани за първи път в практиката технологични решения, осигуряващи на автомобила динамика и икономичност, които липсват при другите хибриди.
Hyundai Sonata Hybrid може да бъде каран с нула емисии - изцяло в електрически режим при скорости до 100 км/ч, или в смесен режим бензин-електроенергия при всякакви скорости. Когато колата спре, а електрическият заряд е слаб, двигателят се изключва, за да елиминира напълно консумацията на гориво на празен ход и отделянето на вредни газове.

 
Ключови думи:   hyundai, hyundai sonata, sonata
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте