Hyundai озеленява Китай

Общи 29 април 2008 | Auto-Press.net A- A+ 984 посещения | без коментари

Hyundai Motor Co. разработва проект по озеленяване на китайските пустини и това е първият международен екопроект на компанията. В рамките на проекта е предвидено създаването на зелена площ от 50 квадратни километра към 2012-а в пустиня в района Чаканора във Вътрешна Монголия. Проектът ще се реализира в рамките на програмата "Зелена зона Hyundai", която е част от политиката на корейската компания за корпоративна социална отговорност - CSR в областта на екологията.

Ръководството на проект се осъществява съвестно от компанията Hyundai Motor и Корейската федерация за екологично движение - KFEM, правителството на Китай, регионалните власти на Вътрешна Монголия.

Територията, предназначена за озеленяване е на 660 км северно от Пекин и е мястото от където в северната част на Китай и Корея долита жълт пясък. Местноста е на височина 1000 м над нивото на морето, средният валеж там е едва 200-400 мм годишно, преди е била доста зелена, но в момента е напълно пустинна.

 
Ключови думи:   csr, hyundai, hyundai motor, hyundai motor co, kfem, quot
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте