Hyundai осигури автомобили за световното по плажен футбол

Общи 03 септември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3945 посещения | без коментари

Корейският автомобилопроизводител Hyundai Motor осигури флотилия от 50 автомобила за световното първенство по плажен футбол, което се провежда от 1 до 11 септември тази година в Марина ди Равена, Италия.
На разположение на организаторите са съвсем новият i40, компактният SUV ix35, изключително популярният SUV от средния клас Santa Fe, мултифункционалният ix20 и микробусът H-1. С тях ще бъдат превозвани представители на FIFA, национални отбори, съдии и журналисти.
Hyundai Motor Company бе един от шестте официални партньора на ФИФА за организирането на Световното първенство през 2010 година в ЮАР. Сътрудничеството между корейския автомобилостроител и световната футболна централа датира от 1999-а година и според последния дългосрочен договор ще продължи поне до 2022-ра.

 
Ключови думи:   hyundai, hyundai motor, hyundai motor company, santa fe
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте