Hyundai отвори нов завод в Русия

Общи 21 януари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2141 посещения | 1 коментар

Hyundai Motor Company започна производство в новия си завод в Санкт Петербург. Това е най-модерното производствено съоръжение на компанията в чужбина.
В завода в Санкт Петербург ще се произвежда седанът Solaris, създаден в съответствие с принципите на атрактивната дизайнерска философия на Hyundai „флуидна скулптура” и усъвършенстван така, че да отговаря на специфичните особености на климата и пътните условия в Русия.
За момента в производственото съоръжение работят 1 300 души, голяма част от които са преминали обучение в заводите на компанията в Корея и в Чехия. Преди няколко месеца ръководството на Hyundai съобщи, че до 2012 г. възнамерява да открие общо 5300 работни места заедно с единадесет доставчици на части.
Освен в Русия Hyundai Motor е „изнесла” заводи в Китай, Индия, САЩ, Турция и Чехия. По-късно тази година компанията започва изграждането на трето съоръжение в Китай и планира да стъпи в Южна Америка със завод в Бразилия.
Моделът Solaris на практика е четвърто поколение на изключително успешния Hyundai Accent. Името на колата бе избрано чрез публичен конкурс, проведен в Русия.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 
+0

Положителни: 0
Отрицателни: 0


 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте